Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mark van Bommel moet minimaal zes miljoen opbrengen.'

3 mei 2004 22:41

Verslaggever: NvdL

Volgens voorzitter Harry van Raay moet Mark van Bommel minimaal zes miljoen opbrengen. Hij was verbaasd over de handelswijze van Schalke, dat geen cent meer wilde bieden dan tijdens het vorige onderhoud met de voorzitter. "Fantastisch, dat ze daarvoor helemaal heen en weer komen vanuit Gelsenkirchen", grapte voorzitter Van Raay vanavond in Barend en Van Dorp. "Vorige keer boden ze eveneens 3 miljoen en toen heb ik gezegd dat ik minimaal het dubbele wilde hebben, vandaag komen ze weer en bieden precies hetzelfde. Ik vind toch dat ze minimaal 1 euro meer hadden moeten bieden", aldus de goed gemutste voorzitter. Volgens hem komt het bedrag ook niet op een compromis van bijvoorbeeld 4,5 miljoen euro uit. "Ik heb een mimimum eis, daaronder laat ik Van Bommel niet gaan."

Overigens liet hij tevens weten dat Liverpool (nog) geen contact met hem had opgenomen over eventuele interesse in Mateja Kezman.

Meer op




Tags

bommel raay barend cent compromis dorp gelsenkirchen gemutste grapte kezman liverpool mateja mimimum onderhoud schalke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte