Transparent
Inloggen
Sluiten

Liverpool toonde nooit interesse voor Kezman

4 mei 2004 12:45

Verslaggever: RvW

Zondag kwam De Telegraaf met het bericht dat Liverpool in de markt was voor Kezman (zie eerder bericht). PSV ontkende maandag al dat het contact had gehad met Liverpool, ondanks de uitlatingen van kezman. In Engeland verschenen berichten dat PSV de Tsjech Baros in een deal zou willen betrekken (zie bericht). Ook dat werd door Arnesen in het Brabants Dagblad weer ontkend (zie bericht). De Daily Post in Liverpool meldde dat hoewel Kezman dan zelf wel naar Liverpool zou willen, de Britse topclub de spits van PSV niet in haar plannen heeft staan.

De zaakwaarnemer van Kezman, Chiel Dekker, maakte aan de speculaties van de afgelopen dagen definitief een einde, voor zover dat einde er nog niet was, door tegenover de BBC te vermelden dat de journalist Kezman verkeerd moeten hebben begrepen. Volgens Dekker heeft de PSV spits alleen aangegeven op vragen of hij wel voor Liverpool zou willen spelen dat hij dat heel graag zou willen. Vanuit Liverpool is echter geen contact opgenomen met betrekking tot een transfer.

Meer op




Tags

liverpool kezman dekker arnesen baros bbc brabants chiel engeland post speculaties telegraaf tsjech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage