Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Spelers vragen Waterreus bij PSV te blijven; kan doelman naar de Spurs?

6 mei 2004 07:27

Verslaggever: RvW

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de spelersgroep een beroep gedaan aan Ronald Waterreus om zijn besluit te vertrekken bij PSV te heroverwegen en wellicht te herzien. Waterreus, voor wie volgens het ED Tottenham Hotspur in de markt is, lijkt echter niet in te willen gaan op het verzoek. "Mijn besluit staat vast, maar ik voel me enorm gevleid als mensen - en zeker medespelers - zeggen dat ze het fijn vinden als ik zou blijven. Toch denk ik dat het niet verstandig is om hier verder op in te gaan en dat het goed voor de club is als er vers bloed komt." De krant meldt dat de spelersgroep zijn twijfels heeft bij de eventuele komst van Edwin Zoetebier.

Verder bevestigt Arnesen dat PSV de Zweedse doelman Andreas Isaksson volgt, maar dat er geen concrete belangstelling bestaat.

Meer op




Tags

waterreus spurs andreas arnesen beroep bloed gevleid heroverwegen herzien isaksson tottenham zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage