Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman is de gewenste spits

Verslaggever: RvN

Mateja Kezman lijkt de gewenste spits van PSV te zijn. Op de site van Kezman, een jonge Joegoslavische spits wordt melding gemaakt van het feit dat Kezman op het punt staat een contract te ondertekenen bij PSV. De informatie is afkomstig van de Joegoslavische krant Sportski Zurnal. Volgens de site zal vandaag meer informatie bekend gemaakt worden. De Joegoslaaf van Partizan Belgrado nam ook deel aan het WK met Joegoslavie. Daar was zijn optreden echter minder gelukkig, daar hij kort na een invalbeurt met rood van het veld werd gestuurd.

BB lid 'unne kattemepper' ontdekte dit nieuws en meldde het vanmorgen op de forums van PSV.Steeds vaker ontdekken leden nieuws sneller dan de Nederlandse media.

Meer op Officiele Kezman internetsite




Tags

kezman joegoslavische joegoslaaf joegoslavie kattemepper mateja ontdekken ontdekte partizan sportski unne zurnal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage