Transparent
Inloggen
Sluiten

Is Bayern de topclub voor Van Bommel? [update]

9 mei 2004 21:37

Verslaggever: RvW

Mark van Bommel schermt al enige tijd met een topclub die interesse zou hebben. Om welke club het gaat is niet bekend. Hij zou daar de eerste kandidaat zijn als een andere speler vertrekt. Volgens de S?ddeutsche Zeitung zou Bayern Munchen nu ook in de race zijn voor de diensten van Van Bommel. Zou dat dan de bewuste topclub zijn? De krant noemt ook Van der Vaart als optie, die naam gaat al langer in Munchen, maar dat werd afgelopen week krachtig tegengesproken door Beckenbauer. Een delegatie van Bayern Munchen zat bij de laatste interland van het Nederlands elftal in ieder geval wel op de tribune in het Philips Stadion.

[update maandagmorgen] Ook De Telegraaf meldt nu dat Bayern Munchen in de markt is voor Mark van Bommel.

Meer op




Tags

bayern bommel beckenbauer ddeutsche delegatie schermt telegraaf vaart zeitung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte