Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Fabiano wil alleen naar Europese topclub

15 mei 2004 15:50 - Terra

Verslaggever: RvW

De namen van Luis Fabiano en Robinho werden de afgelopen tijd gefluisterd rondom PSV. Philips zou ook vanwege marketingtechnische belangen in Zuid-Amerika graag een Braziliaanse topper bij PSV zien, zo wordt gefluisterd. De kans dat Luis Fabiano zelf ook zou willen lijkt echter heel klein. In een interview gaf hij aan alleen nog naar een absolute topclub te willen in Italie, Spanje of Engeland. De populaire spits maakte al eens in een poging het te gaan maken in Europa een 'tussenstap' door bij het Franse Rennes te gaan voetballen. Dat liep voor hem uit op een frustrerende ervaring die hij niet meer wil meemaken.

Daarnaast zal ook de transfersom ongetwjfeld een zeer groot probleem vormen. In zijn contract staat een clausule van 20 miljoen dollar. Al ging zijn club Sao Paulo ook praten met het Russische Spartak Moskou dat volgens Sao Paulo 11 miljoen dollar overhad voor de aanvaller. Die overstap zag Luis Fabiano echter niet zitten.

Meer op Terra




Tags

fabiano amerika engeland marketingtechnische ongetwjfeld overhad poging rennes robinho spartak topper tussenstap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte