Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer informatie vanuit Joegoslavie omtrent transfer Kezman

9 juli 2000 13:14

Verslaggever: RvW

Mateja Kezman wordt maandag in Belgrado terugverwacht van zijn korte vakantie in Mallorca. Het is de bedoeling dat hij dan ook meer bekend zal maken omtrent de gebeurtenissen van de laatste dagen. In verschillende Joegoslavische media verschijnen berichten dat PSV akkoord zou gaan dat de Joegoslaaf pas overkomt als Partizan niet meer deelneemt aan het UEFA Cup toernooi, maximaal tot en met de winterstop. Op die manier zou PSV andere topclubs in Europa kunnen aftroeven. Of dat op waarheid berust wordt niet duidelijk. Gezien de blessure van Van Nistelrooy, lijkt het op eerste gezicht een minder geloofwaardige constructie.

Mateja Kezman was overigens afgelopen jaar topscorer van de Joegoslavische competitie. Hij scoorde maar liefst 28 goals, 5 meer dan de nummer 2. Kezman is echter niet alleen een doelpuntenmaker, ook had hij bijna 15 assists achter zijn naam staan.

Meer op




Tags

kezman joegoslavie joegoslavische mateja berust constructie doelpuntenmaker geloofwaardige joegoslaaf mallorca nistelrooy partizan topscorer uefa waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage