Transparent
Inloggen
Sluiten

O'Leary: Van Bommel te duur voor Aston Villa; Spurs weer terug in de race?

20 mei 2004 10:57

Verslaggever: RvW

In een interview liet manager O'Leary van Aston Villa weten dat een transfer van Mark van Bommel naar zijn club er niet inziet. Aston Villa leek de laatste tijd de meest kansrijke club. Volgens O'Leary is Van Bommel te duur voor het beperkte budget van de club. Hij wil zes nieuwe spelers aantrekken en zou met het aantrekken Van Bommel het grootste deel van zijn budget al besteed hebben. Een van de spelers waar hij aan denkt is de Noor Pedersen die ook met PSV in verband wordt gebracht.

In The Mirror liet Mark van Bommel weten mogelijk weer open te staan voor Tottenham Hotspur. Eerder zou hij hen vanwege de onduidelijkheid over de invulling van de positie van hoofdcoach hebben afgezegd. "Arnesen is een van de beste in deze business en je moet de Spurs als een reeele optie nemen met iemand zoals hem. Je hoeft alleen maar naar zijn staat van dienst te kijken om te zien dat zij nu een hele interessante optie zijn"

Tottenham Hotspur heeft laten weten dat Frank Arnesen een vrije hand krijgt in de aanstelling van een nieuwe trainer. De wildste geruchten doen al de ronde waarbij ook martin Jol en Bert van Marwijk worden genoemd. Reeeler volgens de Britse pers zijn de namen van O'Neill, Raneiri en Queiroz.

Meer op




Tags

bommel leary villa spurs arnesen tottenham besteed business inziet jol kansrijke marwijk neill noor onduidelijkheid pedersen queiroz raneiri reeele reeeler wildste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte