Transparent
Inloggen
Sluiten

Jefferson Farf?n wil niet spreken over mogelijke transfer

20 mei 2004 14:12

Verslaggever: RvW

Jefferson Farf?n was gisteren opnieuw de grote man voor Alianza Lima. Ondanks zijn blessure deed hij gisteren gewoon mee in het duel van zijn club in de derby tegen Alianza Atl?tico. In de allerlaatste minuut schoot hij met een goal zijn club naar een 2-1 zege. Volgens de krant El Bocon was hij de uitblinker en kreeg hij als enige een 8 hoewel zijn blessure hem behoorlijk dwarszat. Na afloop wilde hij niet praten over de interesse vanuit Europa. Daarbij zou nu ook Newcastle United zich gemeld hebben bij Alianza Lima voor de 19-jarige aanvaller. Farf?n wilde er echter niets over zeggen, omdat hij zich volledig wil concentreren op zijn club. Hij wil graag met een titel afscheidnemen.

Meer op




Tags

farf alianza lima afscheidnemen atl bocon derby dwarszat newcastle tico titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte