Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: "PSV en Ajax volgen Defendi"

26 mei 2004 18:19

Verslaggever: RvN

Voetbal International meldt vandaag dat zowel Ajax als PSV afgelopen weekend met grote belangstelling de verrichtingen van de 17-jarige Braziliaanse verdediger Defendi volgden in het toernooi in Terborg. Ajax werd al eerder nadrukkelijk in verband gebracht met de verdediger van Cruzeiro. Toen werd vanuit Brazilie gemeld dat een en ander rond zou komen als het tot een samenwerkingsverband tot de clubs zou komen. Die samenwerking is er nog niet en volgens VI zou Ajax geschrokken zijn van de vraagprijs van 3,5 miljoen dollar. Defendi maakte op het Terborgtoernooi opnieuw grote indruk. Zijn zaakwaarnemer Raiola schermde zoals altijd ook met interesse van clubs uit Italie, Frankrijk en Bayern Munchen.

Meer op




Tags

defendi bayern cruzeiro frankrijk raiola samenwerkingsverband schermde terborg terborgtoernooi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage