Transparent
Inloggen
Sluiten

"VFL Wolfsburg sprak gisteren met PSV; begin volgende week beslissing Hofland"

28 mei 2004 07:07

Verslaggever: RvW

Manager VFL Wolfsburg liet in de lokale krant Wolfsburger Nachrichten weten dat Kevin Hofland uiterlijk begin volgende week een beslissing neemt of hij ingaat op de aanbieding van VFL Wolfsburg. dat lijkt niet zozeer een kwestie van financien maar meer of hij de overstap naar VFL Wolfsburg wil maken op dit moment in zijn carriere. Er zouden nog meer mogelijkheden zijn voor Hofland. De verdediger heeft volgens zijn zaakwaarnemer echter een zeer goed gevoel overgehouden aan de club, al is de voornaamste reden dat hij Wolfsburg als optie ziet dat zijn voormalige coach Eric Gerets daar de leiding heeft.

Gisteren sprak manager Pander van VFL Wolfsburg volgens de krant opnieuw met PSV over de mogelijke overgang van Kevin Hofland. Die onderhandelingen zouden moeilijker liggen als die met de speler zelf.

Meer op




Tags

wolfsburg hofland gerets ingaat kwestie nachrichten overgehouden pander wolfsburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje