Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe nr 9 gepresenteerd

10 juli 2000 20:38

Verslaggever: RvW

PSV heeft vandaag de nieuwe spits Mateja Kezman gepresenteerd. Trots liet de Joegoslaaf weten dat hij vele aanbiedingen had gekregen, maar dat hij bewust voor PSV had gekozen. Bij PSV verwacht hij kansen te krijgen om Europees te laten zien wat hij waard is, terwijl bij andere clubs onzeker was of hij zou mogen spelen. Kezman ziet PSV uiteindelijk als een opstap naar het grote werk in Zuid-Europa later, maar wil zich nu geheel richten op PSV. 'Geld is in dit stadium van mijn carriere niet belangrijk, ik wil graag spelen op het hoogste niveau' aldus Kezman.

Kezman liet weten een fantastische eerste dag te hebben gehad bij PSV. Hij zal nu terug naar Joegoslavie gaan om een en ander af te handelen en zich daarna maandag bij de selectie voegen.

Voor de spits moet alleen nog een werkvergunning worden geregeld. Alleen het ontbreken van een vergunning zou de transfer nog kunnen weerhouden, maar er worden op dit moment geen problemen verwacht.

Kezman gaat het shirt met nummer 9 dragen, op de officiele site, http://www.psv.nl , worden foto's getoond van Kezman met het nieuwe shirt van PSV.

Meer op




Tags

kezman foto joegoslaaf joegoslavie mateja opstap vergunning weerhouden werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte