Transparent
Inloggen
Sluiten

"Guus Hiddink vanavond in Estland voor Estland - Denemarken voor Klavan"

30 mei 2004 17:22 - SL ?htuleht

Verslaggever: RvW

Media in Estland melden dat Guus Hiddink vanavond in Estland is om voor de vriendschappelijke interland tussen Estland en Denemarken. Volgens de Estse Media zou Hiddink interesse hebben voor de middenvelder Ragnar Klavan. Hij werd de afgelopen maanden al vaker in verband gebracht met PSV. Maar ook de naam van Feyenoord werd al vaker nadrukkelijk genoemd. Onlangs was hij voor ongeveer een maand op stage bij Ajax A1. Hij werd het afgelopen half jaar al met tal van Europese clubs in verband gebracht.

De 18-jarige Est is linksbenig en kan op diverse posities achterin en op het middenveld uit de voeten. Hij heeft inmiddels al een basis plaats in de nationale selectie van Estland veroverd. Hij komt uit voor FC Flora Tallinn van de Nederlandse coach Pijpers.

Profiel Klavan: klik hier

Meer op SL ?htuleht




Tags

estland hiddink klavan denemarken est feyenoord flora linksbenig pijpers ragnar stage tal tallinn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte