Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Netwerk Cup op 't veld belooft een feest te worden

31 mei 2004 14:23

Verslaggever: BvT

Na de uiterst succesvolle PSV Netwerk Cup 2004 (indoor), ontstond het idee om ook een outdoor-versie hiervan te organiseren. Forumlid Kezza9 pakte de handschoen op en na een lange voorbereiding is het aanstaande zaterdag eindelijk zover. Dan strijden negen teams, waaronder de Randstad Phoolies, die in januari de beker wonnen, om de prijzen. Voor de bovenste drie teams zijn bekers en medailles; de meest sportieve ploeg krijgt de Fair Play Cup.

Het toernooi wordt gespeeld op het terrein van ESV en wordt voor het grootste gedeelte gefinancierd door de deelnemers. Maar Kezza9 slaagde er zelfs in sponsoren aan te trekken voor het toernooi. Multicards Internet Billing fungeert als hoofdsponsor; subsponsors zijn CSU Total Care, Bubbles, Yazu Byzju Sieraden en DTU.

Na afloop van een naar alle verwachtingen gezellige, sportieve middag, wordt er gebarbecued en gezamelijk naar Nederland-Ierland gekeken. Het belooft derhalve heel erg leuk te worden. De wedstrijden worden geleid door twee KNVB-scheidsrechters en twee forumleden. Klik hier voor het speelschema en veel andere informatie over het toernooi.











Meer op




Tags

belooft kezza billing bubbles byzju care csu dtu esv forumleden forumlid gebarbecued gezamelijk gezellige handschoen hoofdsponsor ierland indoor knvb medailles multicards nederland outdoor phoolies randstad sieraden slaagde speelschema sponsoren subsponsors terrein total yazu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje