Transparent
Inloggen
Sluiten

Vonlanthen aangewezen als eerste reserve voor EK; hoort woensdag of hij mag gaan

1 juni 2004 21:24

Verslaggever: RvW

PSV aanvaller Johann Vonlanthen heeft vanmiddag te horen gekregen dat hij officieel is aangewezen als eerste reserve. Mocht de uitslag van het onderzoek van Thurre negatief uitvallen woensdag, dan zal Vonlanthen opgeroepen worden voor de Zwitserse EK-ploeg. De jonge PSV aanvaller heeft inmiddels laten weten de eventuele oproep te zullen accepteren. Dat betekent dat hij definitief kiest voor de Zwitserse elf en hij niet meer uit kan komen voor Colombia. Indien Thurre dus te geblesseerd is, zal hij de overstap maken naar het Zwitserse nationale elftal. Hij zal dat woensdag pas na de derde en beslissende interland van Zwitserland U21 te horen krijgen. Indien de U21 wordt uitgeschakeld en dat lijkt erg waarschijnlijk dan moet hij direct afreizen als hij de oproep krijgt. Plaatst de U21 zich wel voor de halve finale, dan werkt hij die nog af op zaterdag en zal hij voor de eventuele finale afreizen om zich bij de nationale ploeg te voegen. Met het bereiken van de halve finale zou de U21 ploeg zich wel kwalificeren voor de Olympische Spelen. Iets waar PSV ongetwijfeld minder gelukkig mee zou zijn.

Meer op




Tags

vonlanthen thurre colombia johann plaatst zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte