Robben maakt rentree in Nederlands elftal; opnieuw basisplaats voor Bouma

1 juni 2004 22:16

Het Nederlands elftal won dinsdagavond in een matig duel met 3-0 van Faroer. Tegen het stug verdedigende elftal creerde de ploeg te weinig kansen. Wilfred Bouma stond ondanks zijn lichte blessure toch gewoon in de basis, de verdediger lijkt dus over een behoorlijke dosis krediet te beschikken en mag dus hopen om meer speeltijd. na een half uur opende Van der vaart de score. Na rust werd bijna het gehele team vervangen. Zo mocht Waterreus de tweede helft keepen en was er na 61 minuten de rentree voor Arjen Robben in het Nederlands elftal. Overmars en Makaay zorgden voor de tweede en derde goal.