Transparent
Inloggen
Sluiten

Vonlanthen uitgeschakeld op EKU21; niet naar Olympische Spelen

2 juni 2004 20:08

Verslaggever: RvN

Johann Vonlanthen is er met Zwitserland U21 niet in geslaagd de halve finales te bereiken. Duitsland ging in het andere duel wel zoals nodig was onderuit tegen Portugal, maar de Zwitsers wisten zelf niet te winnen van Zweden U21. Uiteindelijk moesten de Zwitsers bij een 1-1 stand alles of niets spelen en ging de ploeg met 1-3 onderuit. Daardoor zien de Zwitsers en daarmee ook Vonlanthen de Olympische Spelen aan zich voorbijgaan. Met name dat laatste zal bij PSV niet ongelukkig worden ontvangen. Anders zou hij mogelijk een groot deel van de voorbereiding en de seizoenstart moeten missen. Nu zal Vonlanthen direct afreizen naar Zwitserland om zich bij de nationale ploeg voor het EK te voegen.

Vonlanthen speelde tegen Zwitseland opnieuw een belangrijke rol. Hij was continu gevaarlijk. De eerste goal kwam na een goede assist van zijn voet. Zelf creerde hij zich diverse mogelijkheden, maar hij vond steeds een uitstekende Zweedse doelman op zijn weg.

Meer op




Tags

vonlanthen eku zwitserland creerde duitsland johann portugal seizoenstart voorbijgaan zweden zwitseland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte