Transparent
Inloggen
Sluiten

Alex hoeft zich niet meer druk te maken voor Santos

2 juni 2004 21:43

Verslaggever: RvW

De nieuwe Braziliaanse aankoop Alex kan in alle rust ernaar toe werken om begin juli volledig fit in Eindhoven te verschijnen. De verdediger wilde graag heel snel fit worden na zijn blessure zodat hij nog uit kon komen voor Santos en zo een spelend afscheid te krijgen. De nieuwe coach Vanderlei Luxemburgo heeft echter laten weten diverse maatregelen genomen te hebben om het sportieve tij te keren na een reeks nederlagen. Een daarvan is dat hij de spelers die al een contract hebben getekend bij een andere club en in de zomer vertrekken niet meer zal opstellen. Hij wil zich met een groep, die volledig bij elkaar blijft, gaan richten op het herstel. Spelers die al weten dat ze over een maand vertrekken zouden toch niet meer met hun hoofd volledig bij de eigen club zijn en zouden de plannen voor de opbouw van een nieuw elan verstoren.

Meer op




Tags

santos elan luxemburgo opbouw spelend vanderlei

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte