Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu laat PSV wachten

4 juni 2004 19:58

Verslaggever: RvW

Ondanks eerdere toezeggingen dat Philip Cocu deze week uitsluitsel zou geven of hij al dan niet naar PSV komt, liet hij weten dat hij nog enige tijd nodig heeft voor een definitieve keuze. Volgens de middenvelder gaat het niet om een financiele maar een gevoelsmatige keuze, zo liet hij weten tegenover Stduio Sport. Hij maakt een keuze tussen PSV en een niet nader genoemde Engelse club. PSV had eerder deze week een positief gesprek met de middenvelder waarbij PSV had aangegeven snel een antwoord te willen omdat ze zich anders op een andere middenvelder moeten richten. Van Raaij liet na dat gesprek weten niet te willen opbieden tegen Engelse clubs en het bij het gedane aanbod, dat in PSV's mogelijkheden ligt, te houden.

Meer op




Tags

cocu gevoelsmatige opbieden philip raaij stduio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte