Transparent
Inloggen
Sluiten

Vogel op scherp gezet door uitspraken Baric

6 juni 2004 13:16 - Le Matin

Verslaggever: RvW

De Kroatische bondscoach Otto Baric heeft Johann Vogel en het Zwitserse nationale elftal op scherp gezet voor het eerste duel in groep C op het EK In Portugal tussen Zwitserland en Kroatie. Volgens Otto Baric heeft zijn elftal niets te vrezen van de Zwitsers en zeker niet van Vogel. "Zij spelen voetbal van een andere tijd en hebben geen enkele kansen tegen ons. Na een uur is het over met ze. Vogel heeft niet genoeg lucht om het een helft vol te houden."

De Zwitserse bondscoach noemde het in Le Matin arrogantie en liet weten dit zeker op te hangen in zijn kleedkamer om zijn spelers nog eens extra te motiveren. "Dit is onderdeel van het spel" aldus Vogel. "Typisch Kroatisch om de tegenstander proberen te ontregelen. Ik heb niet genoeg lucht? Het antwoord zal van de grond komen" aldus Vogel, die het interview lachend beeindigde met de opmerking dat hij moet rusten om op adem te komen voor de komende week.

Meer op Le Matin




Tags

vogel baric lucht arrogantie beeindigde johann kroatie matin motiveren ontregelen portugal zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage