Transparent
Inloggen
Sluiten

Presentatie Cocu: middenvelder tekent voor twee seizoenen

7 juni 2004 13:43 - PSV

Verslaggever: RvW

Phillip Cocu werd maandagmiddag vanaf 13.00 uur gepresenteerd in het Philips Stadion als nieuwste aanwinst. Negen jaar na zijn eerste contract bij PSV tekende de aanvoerder van Nederlands elftal maandag tijdens de persconferentie een tweejarige verbintenis met PSV. Van Raaij sprak over de terugkeer van een verloren zoon. Al bij het vertrek van Cocu naar Barcelona zes jaar geleden werd de afspraak gemaakt dat hij als eerste met PSV zou praten.

Ook Hiddink toonde zich tevreden. Hij noemde Cocu een aanwinst voor het team. "Hij gaat een van de hoofdrollen spelen. Hij is superfit, zowel van lichaam als van geest. Het is voor het team erg belangrijk dat er ervaren jongens inzitten, zoals Cocu." Volgens de website van de club krijgt Cocu het nummer 4. Vanaf heden is het mogelijk de multifunctionele speler op te nemen in je favoriete opstelling.

Meer op PSV




Tags

cocu barcelona geest hiddink hoofdrollen inzitten raaij superfit tweejarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage