Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel interesse voor spelers Paulista

7 juni 2004 23:00 - Estadao

Verslaggever: RvW

Volgens de president van de Braziliaanse club Paulista met wie PSV in onderhandeling is over samenwerking danwel overname is er veel interesse vanuit Brazilie en Europa voor zijn spelers. Afgelopen weekend zouden er weer veel scouts aanwezig zijn geweest bij het duel van Paulista. De Braziliaanse ploeg staat bekend om het feit dat het bijna alle spelers zelf opgeleid heeft en maakt daarmee de laatste jaren een opmars door de diverse competities van Brazilie. Dit jaar wist het zelfs de finale van het kampioenschap Sao Paulo te behalen. Aansluitend doet de ploeg het uitstekend in de tweede Braziliaanse divisie. Ondanks het vertrek van de veelgeprezen coach en het vertrek van enkele spelers na afloop van het staatskampioenschap staat de ploeg tweede op de ranglijst. Na zeven duels heeft het nog niet verloren, speelde het, vooral in het begin, drie keer gelijk. Voor verdediger Danilo, waar PSV ook mee in verband werd gebracht eerder, zou interesse bestaan vanuit Zwitserland en Spanje. Volgens de president is over iedereen te praten.

Volgens Estadao is de president van de club nog steeds bezig om de bureaucratische zaken rondom de samenwerking/overname te regelen. Indien het tot een overname komt, zou PSV direct meeprofiteren van eventuele lucratieve transfers van spelers van Paulista.

Meer op Estadao




Tags

paulista overname aansluitend bureaucratische danilo estadao meeprofiteren opmars staatskampioenschap veelgeprezen zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis