Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: Beasley in de picture voor positie linksbuiten

8 juni 2004 07:12

Verslaggever: RvN

De Telegraaf maakt vanmorgen naast de al in andere media genoemde interesse van Sibon melding van interesse voor de Amerikaan DaMarcus Beasley. De 22-jarige speler van Chicago Fire zou in aanmerking komen voor de positie van Arjen Robben. PSV werd in 2000 en in 2002 al in verband gebracht met interesse voor de Amerikaan. In 2000 zou de MLS zelfs een bod van PSV hebben afgewezen volgens de berichten destijds. Hij was toen het grote talent van de MLS. Inmiddels is hij een vaste waarde in het Amerikaanse nationale team, maar mislukten transfers naar het buitenland tot nu toe steeds ondanks de interesse.

Profiel speler:
USsoccer
Chicago Fire

Meer op




Tags

beasley telegraaf chicago fire linksbuiten mls picture arjen damarcus mislukten robben sibon ussoccer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage