Transparent
Inloggen
Sluiten

Rommedahl in de basis; wil zich in de kijker spelen

13 juni 2004 23:13

Verslaggever: RvW

Afgaand op de laatste trainingen is de kans heel groot dat PSV'er Dennis Rommedahl maandagavond in de basis staat van het Deense nationale elftal in de wedstrijd tegen Italie. Rommedahl zal de plaats opvullen van Gronkjaer die vanwege trieste familieomstandigheden niet in Portugal is. Kasper Bogelund zal in ieder geval niet spelen.

Rommedahl speelt op het EK niet alleen voor zijn land, maar hij is duidelijk ook met zichzelf en zijn toekomst bezig. Vanmiddag nog liet hij in een interview weten te hopen in de basis te staan, zodat hij zich kan bewijzen voor geinteresseerde clubs en zeker in een duel tegen Italie zal de aandacht van de gehele voetbalwereld aanwezig zijn en heeft hij dus de mogelijkheid zich in de kijker te spelen.

Meer op




Tags

rommedahl afgaand bogelund familieomstandigheden gronkjaer kasper opvullen portugal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman