Transparent
Inloggen
Sluiten

Sibon tekent waarschijnlijk donderdag; ruil Van der Schaaf - Feher?

14 juni 2004 22:27

Verslaggever: RvW

Het Eindhovens Dagblad meldt dat spits Gerald Sibon waarschijnlijk donderdag een contract voor twee seizoenen bij PSV tekent met nog een optie voor nog ??n of twee seizoenen. Vandaag zou de transfer met de speler rond moeten komen, donderdag met SC Heerenveen. Donderdag moet de transfer in zakelijke zin afgerond worden. Hij zou 750.000 euro moeten kosten, al wordt Huntelaar wellicht meegenomen in de transfer.

Verder meldt het ED dat Van der Schaaf naast belangstelling van Vitesse ook in de belangstelling van NAC staat. Mogelijk kan er sprake zijn van een ruil met Feher. Volgens de krant is Feher verder een optie voor de linkerkant als opvolger van Robben en Beasley aan de rechterkant voor de mogelijk vertrekkende Rommedahl.

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

feher ruil schaaf sibon beasley gerald heerenveen huntelaar nac robben rommedahl vertrekkende vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis