Transparent
Inloggen
Sluiten

Vonlanthen dichterbij debuut op EK

16 juni 2004 18:56

Verslaggever: RvW

Johan Vonlanthen lijkt stap voor stap steeds dichterbij zijn debuut op het EK te komen. De oude spits Chapuisat staat onder grote druk en in Zwitserland doet het bericht de ronde dat de spits donderdagavond tegen Engeland al niet meer op een basisplaats kan rekenen. De bondscoach zal dan een keuze maken tussen het inbrengen van een extra middenvelder of Vonlanthen als tweede spits achter Frei plaatsen. Mocht Vonlanthen speeltijd krijgen dan is hij de op een na jongste speler ooit op het Europees kampioenschap. Scoort hij dan wordt hij de jongste doelpuntenmaker ooit op het kampioenschap.

Zelf wil hij zich niet te veel druk op leggen. "Ik hoop dat ik als invaller speeltijd krijg, maar ik ben nog jong dus leg me niet teveel druk op."

Zwitserland moet het donderdagavond om 18.00 uur tegen Engeland sowieso doen zonder Vogel die voor een duel geschorst is na zijn dubbele gele kaart.

Meer op




Tags

vonlanthen dichterbij engeland zwitserland chapuisat doelpuntenmaker frei jong vogel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage