Transparent
Inloggen
Sluiten

Rommedahl moet vrezen voor basisplaats vrijdag

17 juni 2004 23:27

Verslaggever: RvW

Vrijdagavond om 18.00 uur speelt Denemarken de tweede EK poulewedstrijd tegen Bulgarije. Woensdag liet Rommedahl nog weten ervan uit te gaan dat hij gewoon in de basis start na zijn optreden tegen Italie. Hij krijgt concurrentie van Gronkjaer die na trieste familieomstandigheden is teruggekeerd bij de groep. Rommedahl liet weten mee te leven met zijn ploeggenoot maar ervan uit te gaan dat hij op basis van zijn spel gewoon zal spelen. Of dat zo is, is echter twijfelachtig. Olsen maakte donderdagavond een duidelijk statement door aan te geven dat Gronkjaer fit is en de 90 minuten vol kan spelen als dat nodig is. Afgaand van de training lijkt Rommedahl wel eens de dupe te kunnen gaan worden van de terugkeer van Gronkjaer.

Meer op




Tags

rommedahl gronkjaer afgaand bulgarije denemarken familieomstandigheden olsen poulewedstrijd statement twijfelachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte