Transparent
Inloggen
Sluiten

Verwarring in Peru: is Farfan nu rond met PSV of Betis?

18 juni 2004 18:55

Verslaggever: RvW

In Peru zijn de media het niet met elkaar eens. De grote sportkrant Libero meldt op haar voorpagina heel groot dat de transfer van Jefferson Farfan naar PSV rond is gekomen. PSV zou een bedrag van 1,9 miljoen dollar betalen voor de jonge aanvaller. Daarvan zou PSV al 500.000 dollar hebben overgemaakt. De spits zou pas de overstap maken als zijn club Allianza de Lima de titel definitief binnen heeft. In de competitie van Peru zijn nog vijf duels te gaan. Allianza de Lima heeft een voorsprong van drie punten op de eerste achtervolger.

Futbolperuano weet echter te melden dat de transfer van Farfan naar Betis Sevilla voor 95% is afgerond en dat deze zeker niet meer kan afketsen.

Meer op




Tags

farfan peru betis allianza lima verwarring achtervolger afketsen futbolperuano libero overgemaakt sevilla sportkrant titel voorpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte