Transparent
Inloggen
Sluiten

Rommedahl hoopt duel tegen Zweden te halen

19 juni 2004 23:48

Verslaggever: RvW

De blessure van Dennis Rommedahl lijkt mee te vallen. "Normaal gesproken wordt een spierblessure de dag erna erger, maar nu gaat het al vooruit" aldus Morten Olsen. Of hij het duel haalt tegen Zweden is de vraag maar zowel Rommedahl als Olsen hebben daar goede hoop op. Als hij op tijd fit is dan zal hij waarschijnlijk spelen. Gronkjaer deed het heel goed in zijn invalbeurt, maar hij merkte wel dat hij kracht miste om de hele wedstrijd vol te maken.

Het duel tegen Zweden is voor Denemarken voor doorslaggevend belang voor plaatsing voor de volgende ronde. Bij winst plaatst de ploeg zich. Speelt het 2-2 dan gaan zowel de Denen als de Zweden door naar de kwartfinale.

Meer op




Tags

zweden rommedahl olsen denemarken gronkjaer morten plaatst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage