Transparent
Inloggen
Sluiten

Optreden Bogelund en Rommedahl in theater Denemarken-Zweden

22 juni 2004 22:43

Verslaggever: RvW

Kasper Bogelund en Dennis Rommedahl mochten beiden invallen in het theaterstuk dat Denemarken en Zweden dinsdagavond opvoerden in Portugal. Met name voor Kasper Bogelund was het verrassend dat hij zo alsnog speeltijd kreeg op het Europees Kampioenschap. Wellicht is er nog meer tijd voor hem weggelegd, want zoals verwacht gaan zij met de Zweden door naar de kwartfinale. Beide ploegen hielden zich mooi aan de regie door Zweden pas vlak voor tijd op de 2-2 te laten komen en daarmee beide ploegen te laten kwalificeren voor de kwartfinale. Daardoor hielden ze Italie van zich af, die mogen nu naar huis.

Meer op




Tags

zweden bogelund denemarken rommedahl kasper opvoerden portugal theaterstuk weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage