Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Meespelen Bouma tegen Zweden nog onzeker

24 juni 2004 18:30

Het is nog onduidelijk of PSV'er Wilfred Bouma zaterdagavond op tijd fit is voor de EK-kwartfinale van Oranje zaterdag tegen Zweden. De verdediger heeft nog steeds last van zijn achillespees.

De medische staf van Oranje wil via een MRI-scan meer inzicht in de blessure krijgen. Bouma heeft al langer last van zijn enkel en achillespees. Hij werkte tijdens het trainingskamp van Oranje vaak een speciaal programma af.

De verdediger beleefde woensdagavond de overwinning van het Nederlands elftal op Letland (3-0) vanaf de bank. "Hij had met pijnstillers kunnen invallen, maar we hebben geen risico genomen", aldus dokter Goudswaard.




Tags

bouma oranje zweden achillespees dokter goudswaard letland mri pijnstillers scan trainingskamp wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage