Transparent
Inloggen
Sluiten

Salazar: "Chelsea speelt geen rol in transfer Farfan"

25 juni 2004 08:10

Verslaggever: rvW

De transfer van Farfan vult alle headlines vandaag in Peru. Ook omdat de selectie van Peru momenteel bij elkaar is komen diverse sterren zoals Pizarro en Solano aan het woord die Farfan succes wensen en een grote toekomst voorspellen. PSV-woordvoerder Pedro Salazar liet tegen Libero weten dat vandaag duidelijk moet worden of Farfan een driejarig of vierjarig contract zal ondertekenen. Naast de transfer van naar verluidt zo'n 1,8 miljoen dollar heeft zijn oude club volgens Salazar nog recht op 15% van een toekomstige transfersom. Daarnaast liet hij weten dat Chelsea absoluut geen rol speelt in de transfer van Farfan naar PSV. Wanneer Farfan de training bij PSV zal beginnen moet de komende dagen duidelijk worden. Waarschijnlijk niet op 5 juli gezien de verplichtingen van Farfan bij het nationale elftal dat om het Zuid-Amerikaans kampioenschap zal spelen. Dit weekend zal hij daarom afreizen naar New York om zich bij de selectie van Peru te voegen dat in voorbereiding is op het voetbaltoernooi.

Meer op




Tags

farfan salazar chelsea peru libero pedro pizarro solano vierjarig voetbaltoernooi york

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage