Transparent
Inloggen
Sluiten

Lee opgeroepen voor nationale elftal; Park voor Olympisch elftal

27 juni 2004 20:03 - Korea Times

Verslaggever: RvW

Young-pyo Lee is definitief opgeroepen voor het nationale elftal van Jo Bonfr?re en niet voor het Olympisch elftal (waarvoor drie wildcards van spelers ouder dan 23 beschikbaar waren voor de Olympische Spelen). Dat betekent dat zij begin juli twee interlands spelen ter voorbereiding op het toernooi om de Asia Cup, het Aziatisch Kampioenschap. Ji-sung Park is daar niet voor geselecteerd maar voor het Olympisch elftal en zal dus normaal gesproken mee moeten doen met het Olympisch elftal op de Olympische Spelen. Dat zou betekenen dat hij de voorbereiding moet missen, de voorronde Champions League en de start van de competitie. De bondscoach van het Olympisch elftal hield echter een slag om de arm en liet weten dat mochten de clubs er absoluut niet mee akkoord gaan de in het buitenland spelende Koreanen mogelijk alsnog van het Olympisch elftal worden overgeheveld naar het nationale elftal.

Meer op Korea Times




Tags

lee park asia bonfr koreanen pyo sung voorronde wildcards

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman