Transparent
Inloggen
Sluiten

Wendell in verband gebracht met PSV

28 juni 2004 12:42

Verslaggever: RvN

Volgens de website Fiorentina.it zou PSV een van de clubs zijn die geinteresseerd is in de diensten van de Braziliaan Wendell van het Braziliaanse Cruzeiro. Andere geinteresseerde clubs zouden datzelfde Fiorentina en Brescia zijn. Wendell is aanvallende middenvelder en of aanvaller en speler van Brazilie U23. Na blessureleed keert de 22-jarige Wendell Geraldo Maur?cio e Silva (profiel) nu weer terug en moet hij de naar Fenerbahce vertrekkende Alex vervangen.

Het is onduidelijk waar het nieuws vandaan komt. In Brazilie wordt hier niets over gemeld (Ook overigens niets over de Braziliaanse doelman Gomes die volgens Van Raaij in de belangstelling van PSV staat).

Meer op




Tags

wendell fiorentina blessureleed braziliaan brescia cio cruzeiro fenerbahce geraldo gomes maur raaij silva vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte