Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Ruil Kezman - Hasselbaink op komst?

1 juli 2004 17:17

Verslaggever: RvW

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV vandaag een delegatie ontvangt van een grote Engelse club om de transfer van Mateja Kezman te bespreken. Insiders spreken over Chelsea maar Van Raaij wil dat niet bevestigen of ontkennen. De krant suggereert dat PSV geinteresseerd zou zijn in Hasselbaink. Hoewel zijn salaris veel te hoog ligt voor PSV zou er sprake kunnen zijn van een soort van ruilafspraak met Chelsea. Onduidelijk is waarop de suggestie gebaseerd is.

De krant meldt verder dat de komende directeur Rob Westerhof in Amerika aan de transfer van Beasley werkt en dat Hiddink Feher nu graag wil halen ongeacht een eventuele vertrek van Van Bommel om problemen te voorkomen als Bommel pas in augustus zou verhuizen naar een andere club.

Meer op




Tags

hasselbaink kezman bommel chelsea ruil amerika beasley delegatie feher hiddink mateja ontkennen raaij ruilafspraak suggestie verhuizen westerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte