Transparent
Inloggen
Sluiten

ROMMEDAHL TEKENT VOOR VIER JAAR BIJ CHARLTON (update)

1 juli 2004 20:39

Verslaggever: RvW

Dennis Rommedahl vertrekt definitief bij PSV. Hij tekende zojuist een contract voor vier seizoenen bij Charlton Athletic. PSV had een week geleden al een akkoord bereikt over de transfersom die volgens Charlton Athletic 2 miljoen pond bedraagt. Vandaag kwam de aanvaller zelf tot een akkoord met de club uit de subtop van de Premier League. "Dit is een fantastische transfer voor Charlton Athletic. Omdat Dennis een speler van wereldklasse is die zich inmiddels bewezen heeft. En om als Charlton de competitie van andere clubs in de Premiership en in Europa te verslaan." aldus de voorzitter tijdens de presentatie.

Bekijk en beluister de reactie van Dennis Rommedahl op de transfer naar Charlton: klik hier

Rommedahl is verwijderd van de spelerslijst en daarmee niet meer beschikbaar voor je favoriete elftal. Indien je Rommedahl in je team had staan telt die daardoor niet meer mee voor de ideale opstelling en tref je een lege plek aan die je zult moeten opvullen.

Meer op




Tags

charlton rommedahl athletic beluister opvullen premiership spelerslijst tref wereldklasse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman