Transparent
Inloggen
Sluiten

TRANSFER KEZMAN AFGEROND

12 juli 2004 20:57

Verslaggever: RvW

De transfer van Mateja Kezman naar Chelsea is definitief afgerond. Nadat zijn werkvergunning eind vorige week rondkwam tekende hij vandaag de benodigde papieren, zo meldt Chelsea op haar officiele website. Hij tekende een contract voor vier seizoenen en werkte zijn eerste training af in Londen. De spits wilde zichzelf niet teveel druk opleggen en hield daarom vragen over zijn doelpuntenrecord bij PSV af. Hij gaf wel toe het doelpuntenrecord bij PSV te hebben maar vroeg de supporters bij Chelsea vooral hem enige tijd te gunnen. "Dan komt het zeker goed."

Na de bevestiging hebben wij Kezman van de spelerslijst verwijderd. Hij is dan ook niet meer beschikbaar voor de favoriete opstelling. Fans die hem daar nog in hadden staan zullen hun opstelling dienen aan te passen en de lege plek opnieuw invullen.

Meer op




Tags

kezman chelsea doelpuntenrecord benodigde gunnen londen mateja opleggen rondkwam spelerslijst werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage