PSV wint met 1-12 van SV Someren [update]

17 juli 2004 16:32

PSV heeft het duel tegen de amateurs van SV Someren met 1-12 gewonnen. In de eerste helft kwam PSV op een 0-5 voorsprong via twee doelpunten van Van Bommel, twee van Vennegoor of Hesselink (waarvan ??n penalty) en ??n van Ramzi. Na rust scoorde Ramzi nog een goal en kwamen de andere doelpunten van Bakkal (3), Vonlanthen (2) en Takak.

Opstelling eerste helft: Coe; Lucius, Colin, Alex, Lamey; Afellay, Feher, Van Bommel, Ramzi; De Jong en Vennegoor of Hesselink

Opstelling tweede helft: Zoetebier; Afellay, Lamey, Alex (Smit), Colin; Ramzi, Lucius, Takak, Bakkal; Sibon en Vonlanthen