Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma Open Dag PSV

22 juli 2004 22:23

Verslaggever: RvW

PSV heeft inmiddels het programma van de Open Dag, welke dit seizoen de slogan "de aftrap van je vakantie!" heeft, bekendgemaakt. Daarme nodigt PSV alle PSV fans aanstaande maandag uit om het PSV-gevoel weer op te komen snuiven na een zomer zonder PSV.

Enkele onderdelen van de Open Dag:
- Presentatie spelersselectie 2004-2005
- Spectaculair buitenprogramma met onder andere optredens van bekende artiesten
- Lancering van nieuwe fanclub voor jongeren (12-16 jaar)
- Handtekeningsessie en v??l meer?

Aanvang is 12.00 uur, de toegang is gratis.

Het is zoals altijd een dag voor het hele gezin, waarbij de presentatie van de PSV-selectie natuurlijk centraal staat. De selectie telt vele nieuwe gezichten die op passende wijze welkom worden geheten. De Open Dag 2004 bestaat uit een buiten- en binnenprogramma. Het buitenprogramma begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Het parkeerterrein aan de Westzijde van het Philips Stadion wordt omgetoverd tot een echte ?Ramblas?. Een activiteitenplein voor jong en oud, waar de partners van PSV aanwezig zijn met diverse items.

Zo is Coca Cola aanwezig met het van televisie bekende Coke 360-spel, filmt Philips iedereen die een hoogstaand trucje in huis heeft (wat wordt uitgezonden op een scherm) en uiteraard ontbreekt ook Nike niet. Zij zijn aanwezig met een compleet kunstgrasveld waarop het publiek de nieuwste Nike-attributen kan testen. De Staatsloterij is aanwezig met een schminktaxi, Bavaria rijdt de populaire darts-bus voor en uniek is het kijkje dat het publiek mag nemen in de offici?le spelersbus van PSV.

Om 15.00 uur begint het binnenprogramma met een training van de A1-selectie onder leiding van Ricardo Moniz. Hij demonstreert de trainingsmethode van Wiel Coerver. Aansluitend wordt de nieuwe fanclub voor jongeren gelanceerd en vinden er optredens van artiesten plaats. De presentatie van de spelers van de A-selectie vormt zoals ieder jaar het hoogtepunt van de dag. Daarna volgt een demonstratietraining en als afsluiting de handtekeningensessie op het PSV-plein, vanaf ongeveer 16.30 uur.


Meer op




Tags

artiesten binnenprogramma buitenprogramma fanclub nike optredens aansluitend aanvang activiteitenplein aftrap attributen bavaria coca coerver coke cola daarme darts demonstratietraining demonstreert filmt geheten gelanceerd gezichten handtekeningensessie handtekeningsessie hoogstaand items jong kijkje kunstgrasveld lancering moniz nodigt omgetoverd parkeerterrein plein ramblas rijdt scherm schminktaxi slogan snuiven spelersselectie staatsloterij toegang trainingsmethode trucje westzijde wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage