Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt met fotoservice voor persoonlijk fotoalbum bij Open Dag

22 juli 2004 22:26

Verslaggever: RvW

PSV en Albumservice.nl bieden op de Open Dag 2004 de mogelijkheid om een speciaal gedrukt fotoalbum samen te stellen met daarin professionele ?n je eigen gemaakte foto?s. Daarmee nodigt de club iedereen uit tijdens de Open Dag foto's te schieten.

Indien je die met een digitale camera maakt kun je via een speciale website aan met je kunt met je persoonlijke logincode aan de slag om een eigen album samen te stellen, compleet met fotobijschriften! De fotoalbums zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen geleverd worden in verschillende formaten en uitvoeringen.

Via internet kun je eenvoudig je eigen foto?s ?uploaden?, het formaat van je album selecteren en het ook een naam geven. Ook kun je selecteren welke foto?s van de professionele fotografen je in het album wilt hebben, zodat het een mooie mix wordt van je eigen impressies en van de beelden zoals de profs die door hun zoomlens zagen. Aan het einde van de rit kun je het aantal kopie?n dat je wilt bestellen doorgeven en binnen vijf dagen ontvang je de bestelde albums thuisbezorgd!

Het adres van de speciale website: www.albumservice.nl/psv of ga naar www.psv.nl en klik op de speciale albumservice-button.

Meer op




Tags

foto album albumservice fotoalbum fotoservice adres albums bestelde button doorgeven formaat formaten fotoalbums fotobijschriften fotografen gedrukt gemaakte impressies kopie logincode nodigt thuisbezorgd uitvoeringen uploaden zoomlens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage