Europacup-1 finale 1988 bij Canal+

25 juli 2004 19:13

Verslaggever: JV

Op maandag 9 augustus 20.30 uur zendt betaalzender Canal+ de Europacup-1 finale uit 1988 tegen SL Benfica opnieuw in zijn geheel uit. Er zullen tevens hoogtepunten van de originele voor- en nabeschouwing te zien zijn. De hele avond staat met maar liefst 3 wedstrijden in het teken van PSV. Voorafgaand aan h?t hoogtepunt van PSV uit de clubhistorie wordt om 18.30 uur PSV-Feyenoord (7-2) uit het seizoen 1996/97 uitgezonden. De wedstrijd waar PSV met schitterende aanvallen binnen de kortste keren een 0-1 achterstand omboog in een zeer ruime overwinning. Als toetje zendt Canal+ om 22.45 uur een Ajax-PSV uit. De keuze was groot maar gekozen is voor de doelpuntrijke wedstrijd (3-4) uit 1997 waar PSV dankzij De Bilde en twee keer Bruggink een 0-1 achterstand omboog in een 3-1 voorsprong maar waar het door de vijf minuten blessuretijd van Jol toch nog billenknijpen werd.