Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel ziet Everton niet zitten; Aanvoerder mag pas na CL-voorronde evt naar Dortmund

27 juli 2004 06:50

Verslaggever: RvW

Zowel in De Telegraaf als het Algemeen Dagblad laat Mark van Bommel weten weinig interesse te hebben in Everton. Als hij weggaat bij PSV wil hij een sportieve stap omhoog maken en dat ziet hij niet bij Everton. Opmerkelijk is dat Van Raaij tussen de regels door duidelijk maakte dat met Borussia Dortmund de afspraak is gemaakt dat Van Bommel pas na de voorronde van de Champions League weg mag. Daarover zou een akkoord zijn met de Dortmund-manager, maar dat werd binnen de Duitse club niet gesteund. In Duitsland gaat het verhaal dat ze pas bij een verkoop van Koller of Rosicky voldoende middelen hebben om Van Bommel aan te trekken.

Positief voor een verkoop is het feit dat Borussia Dortmund is uitgeschakeld voor Europees voetbal. Het feit dat hij door deelname van PSV in de Champions League niet meer op Europees niveau uit zal kunnen komen voor Dortmund, zal dan geen problemen opleveren. Het ligt voor de hand dat PSV bij een dergelijke transactie wel omlaag zal gaan in de transfersom.

Meer op




Tags

dortmund bommel everton voorronde duitsland koller opmerkelijk raaij rosicky telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage