Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-supporters willen met 2 diepe spitsen spelen

1 augustus 2004 12:42

Verslaggever: MP

Het is nu al duidelijk met welk systeem en met welke opstelling PSV-supporters vinden dat Hiddink het seizoen moet beginnen. Ondanks of misschien wel door de eenzijdige kritiek van de man die zelf nooit de verantwoordelijkheid bij Oranje nam, zweren de PSV-supporters bij het 4-4-2 systeem. Liefst 68,0 % kiest voor dit systeem. Het door Cruijff zo bewierookte 4-3-3 systeem staat met slechts 12,9 % op een tweede plaats. De vertrokken basisspelers van vorig seizoen (Waterreus, Rommedahl, Robben en Kezman) zijn in de 'ideale opstelling' vervangen door Gomes, Farfan, Beasley en Sibon.

Verder is Ooijer zijn plek in het centrum kwijtgeraakt aan aankoop Alex. Ondanks dat Hiddink in de VI heeft verklaard dat Ooijer geen rechtsback zal worden, zien de PSV-supporters Ooijer i.p.v. Bogelund als de vaste rechtsback. Ondanks het vertrek van Kezman is ook Vennegoor of Hesslink zijn basisplaats kwijt. Met de komst van Cocu is de populariteit van Vogel gezakt van boven de 70% vorig seizoen naar momenteel nog geen 5%. Ondanks de aanvallende flanken wil het overgrote deel van de PSV-supporters - net als vorig seizoen - weer met twee diepe spitsen spelen i.p.v. met een 'type Nilis'. Maar liefst 75.2% van de PSV supporters verkiest Vonlanthen naast Sibon. John de Jong, die een uitstekend seizoen achter de rug heeft, moet het doen met slechts 21.4% van de stemmen. Hiddink echter vindt John de Jong, net als Cocu, Van Bommel en Bouma, bij de ervaren krachten horen die de boel op sleeptouw moeten nemen.

Pas jouw favoriete opstelling aan of voeg hem toe.

Meer op




Tags

hiddink ooijer cocu jong kezman sibon beasley bewierookte bogelund bommel bouma eenzijdige farfan flanken gomes hesslink krachten kwijtgeraakt nilis oranje overgrote populariteit robben rommedahl vennegoor verkiest voeg vogel vonlanthen waterreus zweren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage