Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: vanuit organisatie goede wedstrijd gespeeld

4 augustus 2004 00:08

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink was na afloop behoorlijk tevreden over de prestatie van zijn elftal. "Ondanks een andere bezetting dan waar we normaliter mee spelen (PSV miste o.a. Cocu en Van Bommel red) hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Manchester heeft slechte duels in de Verenigde Staten gespeeld en die wilden hier iets late zien. Onze organisatie was heel goed en van daaruit konden we goed doorvoetballen. We hadden pech met die corner tegen en pech met de vrije trap van Alez. Maar vanuit de organisatie is er goed gespeeld. De punch in en rond de 16 miste nog. Daar moeten we aan werken. Maar dat is voor mij niet zo'n grote zorg op dit moment. Je speelt hier niet tegen de eerste de beste."

Hiddink noemde het duel een goede meevaller, "Ook voor de jonge jongens, mentaal, die voor het eerst een duel in zo'n ambiance meemaken." De PSV coach haalde Alez, Ooijer, Bouma en Takak aan als persoonlijke pluspunten. "Ooijer en Bouma zijn een tijd weggeweest. En Takak begrijpt het heel goed." Meest was Hiddink te spreken over Alex. Volgens hem gaat die met de dag meer wennen aan de manier van spelen in Europa.

Meer op




Tags

hiddink alez bouma ooijer takak bommel cocu doorvoetballen meevaller pluspunten punch zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn bommel boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech engeland eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost sangare schouten shevchenko teze til tillman