Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink hoopt nog steeds op topscorer

5 augustus 2004 23:59

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink liet na afloop van het duel tegen Boca Juniors weten nog steeds te hopen dat PSV voor het begin van het seizoen een spits kan halen die er meer dan 20 per seizoen inschiet. "Natuurlijk heb ik mensen op het oog, maar dit is niet de plaats om daarover te filosoferen. Het is de vraag of zulke spelers haalbaar zijn, dat is heel moeilijk. De echte toppers gaan sowieso naar Engeland, Spanje of Italie. Dus moeten we proberen inventiever te zijn." Ook in het geval er nog een spits bij mocht komen, dan ziet Hiddink Vennegoor of Hesselink niet vertrekken. Volgens Hiddink kwam PSV vorig seizoen door blessures en vormproblemen van spelers in de problemen en moet de spitspositie goed bezet zijn met meerdere opties.

Meer op




Tags

hiddink topscorer boca engeland filosoferen hesselink inschiet inventiever juniors vennegoor vormproblemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman