Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets wijst aanbod 'manager PSV' af

29 juli 2000 13:17 - Sportnet artikel

Verslaggever: RvW

Eric Gerets laat in een interview voor Sportnet weten dat hij een aanbieding van PSV gehad heeft om manager te worden zoals in Engeland ook het geval is. Verantwoordelijk voor technisch beleid, aankopen en coaching, maar het trainen op het veld overlaten aan de trainers. Gerets heeft het aanbod afgewezen omdat hij de komende jare zeker nog op het veld wil staan en zelf de trainingen wil leiden.

Gerets kijkt uit naar de wedstrijd tegen genk vanavond. "De drie weken voorbereiding die we nu achter de rug hebben, heeft me niet veel wijzer gemaakt. Het is hoog tijd voor een serieuze wedstrijd. Eigenlijk ben ik geen voorstander van dergelijke nummertjes. Maar ze zijn voor een stuk ingegeven door de wens van de club om aan klantenbinding te doen. Ik moet toegeven, overal waar we komen, is het feest. 3-4.000 mensen langs de zijlijn. Da's leuk en aardig. Maar sportief schieten we er niks mee op."

In het uitgebreide interview gaat Gerets verder uitgebreid in op het gemis van Nilis en Van Nistelrooy, hij verwacht dat PSV behoorlijk aan aanvalskracht heeft ingeboet t.o.v. vorig seizoen.

Meer op Sportnet artikel




Tags

gerets aanvalskracht coaching engeland gemis genk ingeboet ingegeven jare klantenbinding nilis nistelrooy nummertjes sportnet voorstander wijzer zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage