Transparent
Inloggen
Sluiten

"Na Robinho ook poging richting Tevez"

13 augustus 2004 20:07

Verslaggever: RvW

Eerder waren er geruchten over Robinho, de zaakwaarnemer liet weten deze week naar Londen af te reizen om te praten met Chelsea, nu zou volgens de zaakwaarnemer van Tevez PSV via een contactpersoon interesse hebben getoond voor Tevez. Tegenover sportkrant Clarin liet de zaakwaarnemer weten afgelopen dagen benaderd te zijn door Rodger Linse (zaakwaarnemer van o.a. Van Nistelrooy). Die zou hebben laten weten dat PSV interesse zou hebben en hem zou uitnodigen naar Eindhoven te komen voor gesprekken. De zaakwaarnemer liet echter weten daar geen heil in te zien omdat de bedragen die genoemd werden niet in de buurt kwamen van de 18 tot 20 miljoen dollar die Boca Juniors zou vragen. Bayern Munchen zou naar verluidt voor volgend seizoen wel een dergelijk bedrag willen betalen voor het grote Argentijnse talent. Volgens Clarin is er ook hier sprake van een deal met een Engelse club en PSV waarbij de spits zou worden uitgeleend aan PSV. Eenzelfde constructie werd ook eerder in het gerucht Robinho genoemd met als Engelse club Chelsea.

Tevez speelt momenteel met Argentinie op de Olympische Spelen en scoorde in het eerste duel tegen Servie & Montenegro (6-0) twee keer. Hij leidde afgelopen seizoen Boca Juniors naar de Argentijnse titel, de Champions League zege van Zuid-Amerika en de wereldtitel voor clubs. Ook werd hij uitgeroepen tot beste speler van Zuid-Amerika.

Bekijk profiel van Tevez

Meer op




Tags

tevez robinho amerika boca chelsea clarin juniors poging argentinie bayern constructie contactpersoon eenzelfde heil linse londen montenegro nistelrooy rodger sportkrant titel uitgeleend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage