Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoogstrate overtuigd van terugkomst bij PSV

13 augustus 2004 21:52 - Radio TV Noord

Verslaggever: JV

Jordi Hoogstrate, momenteel volop in zijn revalidatie, is ervan overtuigd dat hij terug naar PSV komt. De Eindhovense club geeft de zeer getalenteerde speler ook alle tijd dat te bewerkstelligen. PSV-woordvoerder Pedro Salazar ontkent dan ook dat de club uit Eindhoven bezig is met een afkeuringsprocedure. "De medische rapporten zijn momenteel niet van dien aard dat er een afkeuringsprocedure gestart moet worden". Net zoals iedere werkgever heeft PSV alleen een officieel wettelijk formulier toegestuurd gekregen van het UWV, een instantie voor langdurig zieke medewerkers.

Salazar laat ook weten dat er bijna dagelijks contact is tussen de medische staf van PSV en de medici die op dit moment Hoogstrate behandelen. PSV mag het niet naar buiten brengen maar de Groninger zou momenteel in een psychiatrische instelling zijn opgenomen, alwaar hij hulp krijgt voor zijn problemen. Jordi is t? perfectionistisch, denkt over alles heel erg na en gaat daarin veel te ver. De PSV-er had als mens en als voetballer afgelopen jaar heel veel steun aan de naar Engeland vertrokken Frank Arnesen. De Deen heeft zelf in zijn familie iets dergelijks meegemaakt.

Klik hier voor het gehele audio interview met PSV-woordvoerder Pedro Salazar.

Meer op Radio TV Noord




Tags

hoogstrate salazar afkeuringsprocedure jordi pedro alwaar arnesen audio behandelen dien engeland formulier getalenteerde groninger medici perfectionistisch psychiatrische rapporten revalidatie toegestuurd uwv werkgever wettelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage