Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman vergelijkt tribuneplaats Vogel met Sneijder

15 augustus 2004 23:16

Verslaggever: JV

Ronald Koeman heeft zich zonder op de hoogte te zijn van de ?chte feiten weer in de media over PSV uitgelaten. De Ajax coach was te gast bij Studio Voetbal en vond dat het passeren van international Wesley Sneijder onevenredig veel negatieve aandacht kreeg. Dit terwijl bijvoorbeeld bij PSV Johann Vogel, die jaren in de basis stond, Zwitsers internationaal is en een EK speelde niet eens op de bank maar zelfs op de tribune zit. "En daar hoor je niemand over", aldus Koeman. Echter weet de jongste Koeman waarschijnlijk niet wat Hiddink op zijn gebruikelijke perspraatje van vrijdag heeft gezegd.

"Vogel is een goede voetballer maar ik heb liever een verticaal spelende speler", sprak Hiddink tegenover PSV Fans United waarmee hij aan wilde geven dat Cocu als controlerende middenvelder de voorkeur zal krijgen. Hiddink ontkende dat de pikorde van Vogel gezakt is door zijn spel en wilde de Zwitser zeker niet afschrijven. Het EK waardoor hij langer vakantie moest houden ?n een blessure waardoor hij apart van de groep moest trainen, hebben er toe geleid dat hij in de voorbereiding slechts een half duel voor PSV heeft gespeeld. "Dat is nog te weinig", aldus Hiddink tegenover PSV Fans United. Omdat de Zwitser nog niet 100% speelklaar is, zal hij binnenkort met Jong PSV spelen om het broodnodige wedstrijdritme op te doen. Hiddink verwacht Vogel dit seizoen zeker nog nodig te hebben misschen zelfs wel zeer binnenkort maar dan wil hij wel graag dat hij wedstrijdritme heeft.

Borst had wel een verklaring waarom er weinig aandacht was in de media voor het wegvallen uit het elftal van Vogel. Volgens Borst kan de middenvelder van PSV er gewoon niets van, hetgeen aan de discussietafel instemmend werd ontvangen.

Meer op




Tags

vogel hiddink koeman borst tribuneplaats wedstrijdritme afschrijven chte cocu discussietafel instemmend johann jong misschen onevenredig passeren perspraatje pikorde speelklaar uitgelaten verticaal wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage