Transparent
Inloggen
Sluiten

"Tevez staat wel open voor PSV"

19 augustus 2004 19:07

Verslaggever: RvW

Naar aanleiding van de bevestiging van Van Raaij in De Telegraaf dat PSV de mogelijkheden van een transfer van Tevez onderzoekt pakken de Argentijnse kranten groter uit met informatie rondom een mogelijke transfer. Gisteren zou volgens Clarin Van Raaij hebben gesproken in Athene over de voorwaarden voor een transfer. De zaakwaarnemer van Tevez liet weten dat de tijd is gekomen voor een transfer van de aanvaller. Volgende maand zou volgens de krant een vertegenwoordiger van Bayern Munchen naar Argentinie afreizen. Omdat PSV nog geen bod zou hebben gedaan zou Boca Juniors zich vooralsnog nog richten op Bayern Munchen.

Volgens Ole zou Bayern Munchen tot nu toe 12 miljoen euro geboden hebben. PSV zou nog niet verder zijn gekomen dan 10 miljoen euro. Bedragen die in de Argentijnse media genoemd worden voor wat betreft de vraagprijs van Boca Juniors varieren van 15 tot 20 miljoen euro. Ole pakt uit met de gelijkenis van Tevez met Ronaldo die ook op vroege leeftijd naar PSV ging en komt ook met de namen van Romario en Van Nistelrooy die dezelfde weg bewandelden.

Volgens de krant sprak PSV in Athene met de speler in het spelershotel.Daarin zou PSV hebben laten weten een team om hem heen te willen bouwen. De zaakwaarnemer liet tegenover Ole weten te verwachten dat geld niet het grote probleem zal zijn voor een transfer. Hij gaf aan naast bayern Munchen ook PSV wel te zien zitten. Volgens hem is PSV een goede club om een start te maken in Europa.

Meer op




Tags

tevez bayern ole boca juniors raaij argentinie bewandelden clarin gelijkenis nistelrooy romario ronaldo spelershotel telegraaf varieren vertegenwoordiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte